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Question

Answer

One of the eligibility to apply for grant funding requirements
states: Operates a staffed intensive care unit with six (6) or more beds. Is
there any leniency on this requirement? We have a four {4) bed ICU.

6-beds minimum requirement is
firm.

Page 44 states to include the checklist as the final page in the grant
application but it also states to put it “on top” of the application. Can you
please clarify?

The checklist may be placed on the
top of the Grant Application or as
the final page of the Grant
Application.

On page 7, it initially states that all documents must be submitted in
Microsoft Word format but further down (section 8), it states that the
budget should be in Microsoft Excel. Can you please clarify?

The Budget Worksheet must be
completed on Appendix E and in
Microsoft Excel 2016 or older
version.

Does the letter of support mentioned on page 8 (under Project Narrative
— Administrative Support) count against the 8-page limit?

No.

Does the letter of support mentioned on page 8 (under Praject Narrative
— Administrative Support) need to be embedded within the administrative
support section of the project narrative, or should be included as an
additional appendix?

The Letter of Support should be
part of or embedded in the
response for Administrative
Support.

Are we allowed to include additional appendices for supporting
documents (e.g., project director resume)?

No.




